Luigi_cherubini.jpg(266 × 315 pikslit, 19 KB, MIME-tüüp: image/jpeg)

Seo om jaet teedüstü lättest Wikimedia Commons ja seod saa pruukiq ka tõisin projekten. Teedüstü seletüs om ant allpuul.

From en-wiki,

  • Description: Luigi Cherubini
  • Size: 266 &times 315 pixels
  • Source: What We Hear in Music, Anne S. Faulkner, Victor Talking Machine Co., 1913.
Public domain
Public domain
See teos on Ameerika Ühendriikides avalikus omandis. See käib Ameerika Ühendriikide teoste kohta, mille autoriõigus on aegunud. Põhjuseks võib olla teose avaldamine enne 1. jaanuari 1929. aastal. Täpsema teabe leiad sellelt leheküljelt.

United States
United States
Väljaspool Ameerika Ühendriike ei pruugi see pilt avalikus omandis olla (eriti riikides, nagu Hiina (välja arvatud Hongkong ja Aomen), Kanada, Mehhiko, Saksamaa ja Šveits, kus Ameerika Ühendriikide teostele ei kohaldu lühem autoriõiguse kehtivus). Autor ja avaldamisaasta peavad pildi juures märgitud olema. Täiendava teabe jaoks vaata lehekülgi Wikipedia:Public domain ja Wikipedia:Copyrights.

Teedüstü aolugu

Klõpsaq kuupäävä/kelläao pääl, et nätäq määne taa teedüstü sis oll'.

Kuupäiv/KelläaigVäiku piltSuurusPruukjaSeletüs:
parhillanõ21. joulukuu 2006, kell 17:35Väiku pilt 21. joulukuu 2006, kell 17:35 kujolõ266 × 315 (19 KB)JoonaslFrom en-wiki, *'''Description:''' Luigi Cherubini *'''Size:''' 266 &times 315 pixels *'''Source:''' ''What We Hear in Music'', Anne S. Faulkner, Victor Talking Machine Co., 1913. {{PD-US}}

Taa pildi pääle näütäs lehekülg:

Globaalne failipruukminõ

Järgmädseq muuq vikiq pruukvaq seod faili:

Sisuseletüseq